به گزارش سلام لردگانبه نقل از خبرگزاري فارس از شهرکرد، شهرستان لردگان دومين شهرستان پرجمعيت شهرستانهاي نهگانه استان چهارمحال و بختياري است. اين شهرستان داراي سه شهر لردگان، آلوني و مالخليفه و بيش از 360 روستا است.
مردم اين شهرستان 288 شهيد تقديم انقلاب اسلامي کردهاند و همواره در صحنههاي مهم و حساس کشور با حضور حماسي و به موقع خود در صحنه فتنهها و توطئههاي دشمن را خنثي کرده و در حفظ و پاسداشت ارزشهاي نظام و انقلاب همواره پايدار و ثابت قدم بودهاند.
برهمين اساس اهميت خدمترساني به مردم اين شهرستان با توجه به اينکه يکي از شهرستانهاي محروم استان نيز به شمار ميرود بيش از پيش ضروري است و وظيفه و رسالت مسئولان شهرستاني، استاني و کشور ايجاب ميکند که در راستاي رشد و توسعه اين شهرستان اهتمام ويژهاي به کار گيرند.
ايجاد اشتغال يکي از مهمترين مطالبات مردم اين شهرستان است چراکه جمعيت جوان تحصيلکرده و جوياي کار اين شهرستان آمار بالايي از جمعيت استان را به خود اختصاص داده است. اما نبود زيرساختهاي لازم و کمبود اعتبارات براي توسعه صنايع و رونق بخش کشاورزي اين شهرستان عملا فرصت اشتغالزايي را از مسئولان و مديران اين شهرستان گرفته و آنها را با مشکلات بسياري روبرو کرده است.
پتروشيمي لردگان، سد خرسان 3، پست 400 کيلو واتي برق و کارخانه سيمان از جمله پروژههاي نيمه کاره اين شهرستان است که به دليل عدم تخصيص اعتبارات لازم روند تکميل آنها به کندي انجام ميگيرد.
از سوي ديگر يکي از مهمترين مسائل و مشکلات مردم اين شهرستان، محور حادثهخيز و پرتردد بروجن- لردگان- خوزستان است. بار ترافيکي بالا و عدم برخورداري از زيرساختهاي لازم سالانه منجر به کشته شدن افراد بسياري در اين محور ميشود و اين ميطلبد تا مسئولان در رابطه با رفع اين مشکل نيز چارهانديشي کنند.
در همين راستا وظيفه و رسالت نماينده مردم اين شهرستان در مجلس شوراي اسلامي بيش از همه در تحقق مطالبات مردمي سنگينتر و چشمگيرتر است.
مجيد جليل سرقلعه با کسب 28 هزار و 269 رأي از سوي مردم اين شهرستان به مجلس نهم راه يافت و اکنون پس از گذشت يک سال در گفتوگويي از وي خواسته شده تا اقدامات و برنامههاي خود را در تحقق مطالبات مردم اين شهرستان در طول اين مدت براي مردم تشريح کند.
- فارس: اهم فعاليتهاي يک نماينده مجلس شامل چه فعاليتهايي ميشود؟
جليل: اهم فعاليتهاي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در سه حوزه است؛ حضور در حوزه انتخابيه و سرکشي به مردم به ويژه در مناطق روستايي و بررسي و رفع مشکلات آنها، ديدار با مسئولان شهرستاني و استاني و پيگيري مشکلات موجود و حضور در دفتر کار شهرستاني و ديدار با مردم و بررسي مسائل و مشکلات آنهاست.
- فارس: در طول يک ماه چند روز در حوزه انتخابيه خود حضور پيدا ميکنيد؟
جليل: به طوري کلي يک هفته در استان و حوزه انتخابيه و سه هفته در مجلس حضور دارم. در روزهايي که در استان هستم يک روز را به ديدار با استاندار، امام جمعه و مديران ارشد استان و ساير روزها را به ديدار مردمي و بررسي مشکلات و مسائل استان اختصاص دادهام.
- فارس: تاکنون با کداميک از مسئولان ارشد کشوري در خصوص مسايل شهرستاني ديدار داشتهايد؟
جليل: با مسولان کشوري از جمله رئيس جمهور، معاون اول ايشان، وزيران مختلف و مديران سازمانها و نهادهاي متعدد در سه بخش ملي، استاني و شهرستاني ديدار داشته و موانع و مشکلات پيشرفت و توسعه ملي، استاني و شهرستاني را مطرح کرده و گاهي مواقع کمکها و اعتباراتي نيز از اين طريق جذب کردهام و البته در اين ديدارها مسئولان و مديران دستوراتي صادر کردهاند که در کوتاه مدت موثر واقع شده و مردم از تاثيرت آن راضي هستند به طور مثال در بخش آب، کشاورزي، صنعت توريسم و يا جذب سرمايهگذاريهاي مختلف تحولات خوبي در اين رابطه شکل گرفته است.
- فارس: با توجه به اينکه نائب رئيس کميته مسکن و عضو کميسيون عمران هستيد در رابطه با مطالبات مردمي در حوزه راه و شهرسازي تاکنون چه اقداماتي انجام دادهايد؟
جليل: بنده در راستاي مطالبات مردمي در اين حوزه دو بار از وزير راه و شهرسازي طرح سوال کردهام که نتيجه آن تخصيص 7 ميليارد تومان به جاده بروجن- لردگان- خوزستان و اختصاص 2 هزار تن قير به اين جاده بوده که البته در اين رابطه مجمع نمايندگان استان هم سهم بسزايي داشتهاند.
- فارس: آيا از وزير راه و شهرسازي براي بازديد از جادهها و محورهاي استان که از حادثهخيزترين جادههاي کشور به شمار ميرود، دعوت به عمل آوردهايد؟
جليل: بله طي دو سوالي که از وزير راه و شهرسازي مطرح کردم، ايشان از جاده بروجن- لردگان- خوزستان بازديد کردند و قول مساعدت براي تجهيز و بهسازي اين محور دادند.
- فارس: آيا از وزاري ديگر نيز سوالي مطرح کردهايد؟
جليل: بله سوالي از وزير کشور در خصوص ارتقاي بخش خانميرزا به فرمانداري مطرح کردم که هنوز به نتيجه نرسيده و پيگيريهاي اينجانب براي حصول نتيجه همچنان ادامه دارد. همچنين الحاق روستاهاي خاردان، شيراني و حاجيآباد نيز در دستور کار وزير کشور قرار دارد که مجدانه پيگير اين موضوع هستم.
- فارس: در مدت اين يک سال چه تذکرات کتبي و شفاهي به مسئولان دادهايد؟
جليل: در اين مدت تذکرات فراواني در رابطه با مسائل و مشکلات استان و حوزه انتخابيه داشتهام و در رابطه با محور لردگان - بروجن و تصادفات رخ داده در اين محور، مسائل آموزشي مربوط به حوزه انتخابيه و آب ونک به مسئولان مربوطه تذکر شفاهي دادهام و در طرح تحقيق و تفحص از بانک مرکزي و معادن کشور نيز شرکت داشتهام.
- فارس: در اين مدت از چند روستاي حوزه انتخابيه خود بازديد و سرکشي کردهايد؟
جليل: در طول اين مدت اين يک سال از همه روستاهاي شهرستان به ويژه روستاهاي محروم بازديد کرده به طور مثال از پشت کوه اوره سه مرتبه، پشتکوه فلارد يک مرتبه، سردشت يک مرتبه، بخش ارمند دو بار و بخش مرکزي پنج بار بازديد کردهام.
-فارس: فکر ميکنيد که اين سفرها کافي بوده است؟
مطمئنا خير
- فارس: يکي از مهمترين و يا در واقع مهمترين اصليترين مطالبه مردم چهارمحال و بختياري، تخصيص آب است، در راستاي تحقق اين مطالبه تاکنون چه اقداماتي داشتهايد؟
جليل: بنده و ساير نمايندگان استان در راستاي رفع مسئله آب در سه سطح ملي، استاني و منطقهاي تلاشها و پيگيريهاي بسياري داشتهايم. در همين رابطه دوبار با وزير نيرو و يک بار با دو وزير اطلاعات و جهاد کشاورزي و همچنين با مسئولان استانهاي همجوار و نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي جلساتي برگزار کرده و در اين نشستها مسائل و مشکلات مربوط به آب استان را با صراحت و جديت تمام مطرح کرده و خواستار رفع هرچه سريعتر آن بودهايم.
- فارس: بيشترين مطالبات مردمي در چه حوزههايي است؟
جليل: آب، اشتغال، تکميل پروژههاي نيمهکاره چون فولاد، راهآهن، رفع مشکلات فرودگاهي، تونل رخ و انتقال آب بن- بروجن از مهمترين مطالبات مردمي در اين مدت بوده که با تلاش و پيگيري مجمع نمايندگان استان اهتمام ويژهاي در تحقق اين مطالبات به کار بستهايم.
- فارس: ولايتمداري يکي از مهمترين ويژگيهاي يک نخبه سياسي موردنظر اسلام و نظام است، تا چه حد خود را ملزم به اين اصل ميدانيد؟
جليل: تبعت بيچون و چرا از فرامين و رهنمودهاي مقام معظم رهبري، تلاش براي تحقق منويات و دغدغههاي ايشان و خدمت خالصانه به مردم يکي از مهمترين اصولي است که بنده از خداوند ميخواهم تا پايان در اين مسير ثابت قدم و استوار باقي بمانم.
- فارس: با توجه به ارتباطاتي که با مردم استان و حوزه انتخابيه خود داشتهايد، ميزان رضايتمندي آنها از فعاليتهاي خود را چگونه ارزيابي ميکنيد؟
جليل: با توجه به نظرات و پيشنهاداتي که از سوي مردم استان مطرح ميشود ميتوان گفت که نسبت به عملکرد نمايندگان استان رضايت داشته و به ما خدمتگزاران اعتماد ويژهاي دارند و اين موضوع وظيفه و رسالت ما را سنگينتر از گذشته ميکند چراکه بايد با عملکرد خود به خوبي به اين اعتماد و رضايتمندي مردم پاسخ دهيم.
......................................
گفتوگو از خاطره حسينزاده